Ontspanningsactiviteiten Valkenswaard 2023

In het weekend van 28 en 29 oktober heeft de attentiedienst In De Hofnar weer haar jaarlijkse ontspanningsmiddagen georganiseerd voor de ouderen, zieken en mensen met een beperking voor Valkenswaard, Borkel en Schaft en Dommelen. Op zaterdag waren er 168 en op zondag 191 bezoekers.

De muziek werd verzorgd door Rob, Ria, Ronnie en De Zippers. Zij speelden muziek uit de jaren 60 van o.a. Rob de Nijs, Anneke Grönloh, Willeke Alberti en Zangeres Zonder Naam.

Voor veel mensen was dit zeer herkenbaar en een stukje jeugdsentiment.

De middag werd afgesloten met een gratis loterij met vele prijzen geschonken door onze sponsors. Na afloop kreeg iedere bezoeker nog een leuke attentie mee naar huis.

Ook de bewoners van de tehuizen van Valkenhof Kempenhof, Taxandria, De Bogen en De Vlasgaard) werden aangenaam verrast met een optreden van Mieke Crins. Zij zong diverse herkenbare liedjes in het Nederlands en Duits van bekende zangers en zangeressen.

Door de bewoners werd goed meegezongen.

Al met al waren het weer geslaagde middagen georganiseerd door bestuur en attentiedienst van Nieuwe Levenskracht Valkenswaard.

Loading